Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Tablets iPad 3: Όλα όσα ξέρουμε μέχρι τώρα


Κάθε μέρα μαθαίνουμε όλο και περισσότερα για το αναμενόμενο iPad 3. Η κυκλοφορία των δυο τελευταίων iPhone μας έδωσε μια γεύση από τις τεχνολογίες
που έχει στην κατοχή της η Apple και όλοι περιμένουμε τη μεταφορά τους στη μεγάλη οθόνη του iPad. Ταυτόχρονα η κατοχυρώσεις νέων πατεντών όλο και πληθαίνουν. Το κακό με την Apple είναι ότι μας έχει πλέον κακομάθει σε τέτοιο βαθμό που ότι και να κυκλοφορήσει δε θα μας ικανοποιήσει όσο θέλουμε. Ή μήπως όχι;

Η λίστα που ακολουθεί είναι μια προσπάθεια συγκέντρωσης όλων των πληροφοριών που έχουν να κάνουν με το iPad 3. Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημο από την Apple. Εμείς σύμφωνα πάντα με τα όσα συζητιούνται στο internet έχουμε χαρακτηρίσει τις φήμες ανάλογα με το βαθμό αλήθειας. Η παρακάτω λίστα ενημερώνεται συνεχώς με νέα χαρακτηριστικά και θα θέλαμε να μας ενημερώσετε αν βρείτε κι εσείς κατι ενδιαφέρον.

 

Όλα όσα ακούγονται για το iPad 3

  • Νέο iPad Mini, μικρότερο σε διαστάσεις

    Η κυκλοφορία του Kindle Fire έφερε τα πάνω κάτω στην εταιρία του Steve Jobs. Αν και ο ίδιος θεωρούσε ανώφελη την κυκλοφορία ενός μικρότερου iPad, φαίνεται ότι ο κόσμος είδε αρκετά θετικά την ταμπλέτα της Amazon. Οι φήμες κάνουν λόγο για ένα μικρότερο σε μέγεθος iPad 7,85 ιντσών.
    ΒΑΘΜΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ: Μέτριος
    Πηγή



Retina Display με διπλάσια ανάλυση οθόνης
Το iPad 3 θα έχει Retina Display με διπλάσια ανάλυση που θα φτάνει τα 1536χ2048 pixels. Επίσης έχει ακουστεί ότι η εταιρία συζητάει με τις Samsung, Sharp και LG που θα είναι οι βασικοί της προμηθευτές. Δε θα χρησιμοποιεί την τεχνολογία AMOLED αλλά θα παραμείνει το κλασικό IPS Panel που έχουμε συνηθίσει. Θα έχει επίσης τις διπλές μπάρες φωτισμού LED.
ΒΑΘΜΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ: Υψηλός
Πηγή





 

A6 quad-core chip και καλύτερες κάμερες
Θα μπορούσε ο σημερινός επεξεργαστής να σηκώσει μια τέτοια ανάλυση; Μάλλον όχι. Η Apple ήδη ετοιμάζει το νέο SOC Α6 quad-core που θα βασίζεται στον ARM Cortex-A9. Έχει ακουστεί ότι θα κατασκευάζεται στο νέο εργοστάσιο της Samsung στο Texas.
ΒΑΘΜΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ: Υψηλός
Πηγή



 
 

Ακόμα πιο λεπτό και ελαφρύ και με λιγότερες δαχτυλιές
Το iPad 2 έχει χάσει εδώ και καιρό τον τίτλο της πιο ελαφριάς και λεπτής ταμπλέτας. Αυτό φαίνεται ότι θα διορθώσει η Apple στην επόμενη έκδοση. Επίσης ακούσαμε ότι έχει κατοχυρώσει ειδική πατέντα που μειώνει τις δαχτυλιές στην οθόνη με χρήση υλικού που είναι ανθεκτικό σε έλαια.
ΒΑΘΜΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ: Μέτριος
Πηγή

 
 

Διπλάσια χωρητικότητα μπαταρίας
Το νέο iPad θα έχει μπαταρία χωρητικότητας 14.000 mAh, αρκετά παραπάνω δηλαδή από τα 6.500 του προηγούμενου μοντέλου. Δεν αποκλείεται λοιπόν η νέα μπαταρία να διαρκεί σχεδόν δυο φορές περισσότερο.
ΒΑΘΜΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ: Υψηλός
Πηγή


http://www.imag.gr/live/ipad-3-ola-osa-xeroume-mekhri-tora

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...