Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Κατεβάστε το Facebook Messenger για Windows





Αυτή την εφαρμογή την περιμέναμε εδώ και καιρό. Επιτέλους ήρθε έστω και ανεπίσημα. Με το Facebook Messenger για Windows μπορείτε να επικοινωνείτε
άμεσα με τους φίλους σας, στέλνοντας private/chat messages και ελέγχοντας για νέα αιτήματα φιλίας ή ειδοποιήσεις. Λειτουργεί όπως το Windows Live Messenger ή το Google Talk και σας επιτρέπει να έχετε ανοιχτές τις συνομιλίες σας ενώ ασχολείστε με κάτι άλλο.

Αν και το facebook έχει ανακοινώσει επίσημα οδηγίες χρήσης της εφαρμογής ακόμα δεν έχει ενσωματώσει κάποιο download link. Αν δε μπορείτε να περιμένετε τότε κατεβάστε το Facebook Messenger for Windows από το την ανεπίσημη πηγή. Τονίζω όμως ότι δεν προέρχεται από το επίσημο site αλλά από το blog TechIT. Απαιτεί Windows 7.

Facebook Messenger for Windows

Παίζοντας με το Facebook Messenger είδα ότι είναι αρκετά σταθερός. Το κεντρικό παράθυρο εμφανίζει τα γνωστά τρια κουμπιά της δημοφιλούς μπλε μπάρας. Από κάτω υπάρχουν οι τελευταίες δραστηριότητες των φίλων σας και όσοι είναι διαθέσιμοι για chat. Μου άρεσε που όλες οι συνομιλίες εμφανίζονται συγκεντρωμένες σε ένα παράθυρο χωρισμένες σε tabs και που εμφανίζεται ειδικό παραθυράκι κάθε φορά που λαμβάνετε κάποια ειδοποίηση.

Facebook Messenger for Windows Notification

Δυστυχώς ακόμα δεν υπάρχει υποστήριξη για αποστολή αρχείων ή βίντεο κλήση. Πατώντας όμως το εικονίδιο Facebook Messenger Dock Icon μπορείτε να κάνετε το παράθυρο dock (στην ορολογία των Windows αναφέρεται ως "γραμμή εργαλείων") στα αριστερά της οθόνης σας, έτσι ώστε να βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο.

Επίσης για κάνοντας κλίκ κάποια νέα ειδοποίηση ή αίτημα ανοίγει παράθυρο browser. Το Facebook Messenger περιορίζει αρκετά την χρήση τους αλλά δεν την αντικαθιστά. Τουλάχιστον όχι ακόμα.

Kατεβάστε την εφαρμογή
Πηγή

 
http://www.imag.gr/news/katebaste-facebook-messenger-gia-windows

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...