Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Έκτος στη λίστα των οπαδών ο Βαλβέρδε

Έκτος στη λίστα των οπαδών ο Βαλβέρδε
Ο Λουίς Καρέρας και ο Μαρσέλο Μπιέλσα βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων των φιλάθλων της Μπαρτσελόνα, σε περίπτωση που ο Πεπ
Γουαρδιόλα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία των «μπλαουγκράνα».

Αυτό προκύπτει από τις απαντήσεις του κόσμου σε δημοσκόπηση της μαδριλένικης εφημερίδας «Marca», με το ερώτημα… «ποιος να αναλάβει τη Μπαρτσελόνα αν δεν ανανέωσει το συμβόλαιό του ο Πεπ Γουαρδιόλα;».

Στην ίδια δημοσκόπηση, ο Ερνέστο Βαλβέρδε βρίσκεται στην έκτη θέση των προτιμήσεων των φιλάθλων της πρωταθλήτριας Ευρώπης που δεν δείχνουν να συμφωνούν με την άποψη της διοίκησης, η οποία έχει ως πρώτη εναλλακτική λύση των τεχνικό του Ολυμπιακού.

Καρέρας και Μπιέλσα συγκεντρώνουν από περίπου 28% ο καθένας, με τον πρώτο να έχει υπέρ του το γεγονός ότι έχει φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και αρέσκεται στο επιθετικό ποδόσφαιρο, ενώ τρίτος σε προτιμήσεις ακολουθεί ο τεχνικός της Ρόμα Λουίς Ενρίκε που, ως παίκτης, ήταν από τα πλέον αγαπημένα παιδιά του κόσμου.

Στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γερμανίας Γιόακιμ Λεβ, πέμπτος είναι ο νυν τεχνικός της Τσέλσι Αντρέ Βίλας-Μπόας και στην έκτη θέση είναι ο Βαλβέρδε.
Στις δύο τελευταίες θέσεις της οκτάδας βρίσκονται ο Όσκαρ Γκαρσία και ο Μάρκο Φαν Μπάστεν, ενώ η σχετική ψηφοφορία βρίσκεται σε εξέλιξη και ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί.
 
sentragoal.gr
http://www.tsantiri.gr/podosfairo/ektos-sti-lista-ton-opadon-o-valverde.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...