Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Γυαλιά που καταπολεμούν την “εποχιακή συναισθηματική διαταραχή”

reverse-sunglasses

Τα γυαλιά ηλίου όπως γνωρίζετε απωθούν το έντονο φως του ήλιου προστατευοντας και τα μάτια από τις βλαβερές συνέπειες αυτού. Τι θα λέγατε όμως για γυαλιά που κάνουν ακριβώς το αντίθετο;

Αυτό κάνουν τα γυαλιά Sequinetic όπου φωτίζουν την περιοχή των ματιών για την εξάλειψη της Εποχιακής συναισθηματικής διαταραχής. Αυτός ο τύπος γυαλιών βέβαια αφορά περισσότερο το βόρειο ημισφαίριο γιατί η νύχτα εκεί το χειμώνα είναι πραγματικά μεγάλη, όπως πχ στη Σουηδία όπου ξημερώνει στις 9:30 και το βράδυ έρχεται στις 15:30, όταν στον ισημερινό είναι ακόμα μεσημέρι.

Έτσι, κατά τη διάρκεια του χειμώνα, τα γυαλιά ηλίου με φώς στα μάτια σας κάνει να αισθάνεστε ότι δεν είναι και τόσο σκοτεινά εκεί έξω. Αυτό μάλλον θα σας κάνει πιο ευτυχισμένους και θα έχετε περισσότερη ενέργεια.

Τα αντίστροφα γυαλιά ηλίου είναι εξοπλισμένα με 6 υπέρ-φωτεινών LED και είναι καλά για χρήση μέχρι και 30 λεπτά την ημέρα για να σας επιτρέπουν να έχετε πολύ περισσότερη ενέργεια κατά τη διάρκεια του μακρύ, σκοτεινού χειμώνα.

Eίναι ένα έργο της Kickstarter που στοχεύει να αυξήσει μέχρι $ 8.000 δολάρια στα ταμεία της για όποιον τα αγοράσει. Αλλά αν θέλετε να μην αισθάνεται λυπημένος κατά τη διάρκεια του χειμώνα τα επόμενα χρόνια, τότε αυτή είναι η λύση που ψάχνετε!.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...