Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

KTM Duke 690 2012

KTM Duke 690

Η ΚΤΜ με τον “Δούκα” έχει κάνει φανατικούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο, και καθόλου άδικα βέβαια αφού για αυτό συμβάλει η ιδιαίτερη σχεδίαση μαζί με τα οδηγικά χαρακτηριστικά που έκανε τον Κόσμο να το αγαπήσει.

Ήρθε ο καιρός λοιπόν για την αναβαθμισμένη έκδοση που όπως υποστηρίζει η ΚΤΜ είναι κατά 90% νέα μοτοσυκλέτα σε σύγκριση με αυτό που αντικαθιστά. Το στυλ είναι επιθετικό και αιχμηρό αλλά όχι τόσο όσο το προηγούμενο μοντέλο.

Στην ουσία, αναφέρει η ΚΤΜ είναι νέα μοτοσυκλέτα και όχι απλά ένα face lift. H απόδοση του κινητήρα με τα δυο μπουζί στον μοναδικό κύλινδρο είναι εντυπωσιακή με 70 ίππους και 7,0 nm ροπής και συνδυαζόμενο με τα 150 βάρος το καθιστά πολύ ευχάριστο παιχνίδι σε κάθε είδος σχεδόν δρόμους.

2012ktm690

Ο κινητήρας συνδυάζεται με τα νέα προηγμένα ηλεκτρονικά συστήματα όπως και με  τρεις χαρτογραφήσεις κινητήρα που επιτρέπει στον οδηγό να επιλέγει στιλ οδήγησης , comfort, standard και sport. Επίσης η KTM αναφέρει και βελτιωμένη κατανάλωση καυσίμου με λιγότερους ρίπους.

Με το ΚΤΜ Duke 690 μάλλον οι αναβάτες θα βρουν αυτό που χρειάζονται και αυτούς που έβλεπαν το προηγούμενο ως αρκετά σκληρό (στο μάτι) η ΚΤΜ φρόντισε να το μαλακώσει λίγο για να γίνει αποδεκτό από μεγαλύτερη μάζα αναβατών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...