Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Έως και 150.000 λιγότεροι στο Δημόσιο με ορίζοντα το 2015

troikagames

Και ναι τελικά είναι πραγματικότητα, το Δημόσιο συρρικνώνετε (θεωρητικά ακόμα) και μέχρι το 2015 ο στόχος είναι να μειωθεί κατά 150.000 λιγότερους. Αυτό βέβαια δεν δείχνει να είναι και πολύ εφικτό εάν πάρουμε σαν παράδειγμα την εφεδρεία σήμερα όπου το ποσοστό ολοκλήρωσης παραμένει εξαιρετικά χαμηλό.

Όσο αφορά τον τελικό σχεδιασμό θα παραδοθεί τον ερχόμενο Ιανουάριο, και αν τελικά εφαρμοστεί και αυτό τότε για πόσους άνεργους θα μιλάμε για την Ελλαδίτσα; με την ανεπίσημη ανεργία να πλησιάζει το 2012 στο 28%!

Δηλαδή ο βασικός τους στόχος είναι να αφήσει τους μισούς Έλληνες χωρίς εργασία και τους άλλους μισούς να ζουν σε ένα εργασιακό μεσαίωνα με τρισάθλιους μισθούς και με τους περισσότερους νέους ανασφάλιστους.

Είναι πολύ δύσκολο πλέον να καταλάβουμε ποιος θέλει να καταστρέψει περισσότερο την Ελλάδα. Από τη μια θεωρούμε “κακούς” τους Τροικανους που θέλουν να μας πιούνε και το αίμα, θα μου πεις αυτοί τα λεφτά τους θέλουνε, αλλά από την άλλη έχουμε να κάνουμε με αυτούς που μας κυβερνούν που με την αδιαφορία τους και κυρίως με πολύ σκληρή δουλειά κατάφεραν να αφανίσουν την Χώρα.

Απλά είναι πολύ δύσκολο να καταλάβει κάποιος πως μπορούν οι εκλεγμένοι από τον λαό άρχοντες να είναι τόσο ανίκανοι, δεν μπορείς να πιστέψεις ότι μια μαϊμού να έβαζες να κυβερνήσει μπορεί να τα είχε καταφέρει καλύτερα.

Είναι απίστευτο επίσης το πώς ακολουθούν τις εντολές που παίρνουν από έξω, και ενώ βλέπουν το λαό να ψυχορραγεί αυτοί κάνουν τα στραβά μάτια, αλλά τουλάχιστο μας λυπούνται , ναι έχουμε τη συμπόνιά τους αφού πρώτα μας έχουνε γδύσει κανονικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...