Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Formula 1: S.Vettel o απόλυτος κυρίαρχος του GP Bahrain 2012

BahrainPo_2012
Μεγάλη ανατροπή ξανά στο πρωτάθλημα της Formula 1 και για 4η φορά φέτος σε τέσσερις αγώνες έχουμε διαφορετικό νικητή με τον S.VETTEL να ξεκινά από την Pole και να παίρνει την
μεγάλη νίκη που τον βάζει και στην κορυφή του Πίνακα των Οδηγών στη Βαθμολογία του Πρωταθλήματος της F1.

Σε όλο τον αγώνα οδήγησε αλάνθαστα και μόνο μια φορά απειλήθηκε σοβαρά να χάσει την πρωτοπορία, και εδώ άρχετε ή άλλη μεγάλη έκπληξη στον αγώνα που ακούει στο όνομα LOTUS-RENAULT.

Με τον K.RAIKKONEN να ξεκινά από την 11η θέση η LOTUS-RENAULT έδειξε πολύ ταχύτατη και κατάφερε μέχρι την αλλαγή των τελευταίων ελαστικών να φτάσει στην πίσω αεροτομή του S.VETTEL όπου επιχείρησε να κάνει την μεγάλη ανατροπή και να περάσει τον S.VETTEL, κάτι όμως που δεν έγινε ελπίζοντας έτσι στο πιτ στοπ που ακολουθούσε να του δοθεί η ευκαιρία με τα φρέσκα ελαστικά.

Τα φρέσκα ελαστικά του S.VETTEL όμως δούλευαν το ίδιο ή και καλύτερα από του Κιμι και έτσι ο Φιλανδός προτίμησε να ασφαλίσει την 2η θέση.

Στην 3η θέση βρέθηκε ο R.GROSJEAN και να πιστοποιεί την εκπληκτική φόρμα που είχε στον αγώνα η LOTUS-RENAULT κάνοντας και αυτός έναν πολύ καλό αγώνα. Με την 4η θέση του M.WEBBER 4 κινητήρες RENAULT βρέθηκαν στις 4 πρώτες θέσεις με τον N.ROSBERG να ακολουθεί στην 5η θέση.

Ύστερα από φοβερό αγώνα ο P.D.RESTA κατέκτησε την έκτη θέση και άφησε πίσω του τον F.ALONSO και την FERRARI να μην μπορεί ακόμα να λύσει τα προβλήματα του μονοθέσιου. Στην 8η θέση ο L.HAMILTON ταλαιπωρήθηκε στις αλλαγές ελαστικών όταν πρόβλημα με τον πίσω τροχό τον καθυστέρησαν αρκετά οι μηχανικοί της MERCEDES τόσο όσο για να μην έχει ελπίδα για κάτι καλό στο τέλος του Αγώνα.

Την 10αδα έκλεισαν ο F.MASSA που επιτέλους έφερε βαθμούς στην ομάδα και με τον M.SCHUMACHER όπου ξεκινούσε από την τελευταία θέση λόγο ποινής για την αλλαγή κιβωτίου ταχυτήτων.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του αγώνα
2012BahrainFinalR

ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...