Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Boullier: Ο Grosjean μπορεί να γίνει πρωταθλητής

Ο Γάλλος μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον συμπατριώτη του

Μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση της Lotus στο Grand Prix Μπαχρέιν, με το διπλό τερματισμό στο βάθρο, ο επικεφαλής της ομάδας Eric Boullier μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους οδηγούς του.
Ο Γάλλος μίλησε για τον συμπατριώτη του, Romain Grosjean, λέγοντας πως έχει όλα τα φόντα να γίνει Παγκόσμιος Πρωταθλητής μια ημέρα.

«Πιο εντυπωσιακό από τον τερματισμό στο βάθρο ήταν όχι τερμάτισε πολύ κοντά στον Kimi, μόλις 10 δευτερόλεπτα πίσω από τον Sebastian Vettel. Δεν περίμενα να έχω δύο οδηγούς τόσο κοντά στον τερματισμό. Αυτό σημαίνει ότι πλέον είναι έτοιμος και ικανός να ανταγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο. Έχει την ταχύτητα και το ταλέντο να γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής μία ημέρα», δήλωσε ο Boullier στο Autosport.

Στη συνέχεια ο Γάλλος μίλησε και για τον Kimi Raikkonen λέγοντας πως περιμένει μεγαλύτερη πρόοδο από τον Φινλανδό στη συνέχεια του πρωταθλήματος. «Έχει περισσότερα να δείξει, έχει αποδείξει πολλές φορές ότι έχει την ταχύτητα. Όταν χρειάζεται να ανακάμψει στον αγώνα μετά από μια κακή περίοδο στις κατατακτήριες έχει τη δυνατότητα να το κάνει. Του έχει πάρει ελάχιστο χρόνο να επανέλθει μετά από δύο χρόνια απουσίας και αυτό το 3ήμερο έδειξε ότι είναι εδώ».

http://www.msfree.gr/ms.php?id=27057

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...