Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

MERCEDES CSC η μικρή CLS αναστατώνει!

MERCEDES CSC
Η MERCEDES ξαναχτυπά και μάλιστα πολύ δυναμικά με το νέο πρωτότυπο που βασίζεται στην πλατφόρμα της νέας Α στη μικρομεσαία κατηγορία και παίρνει τις σχεδιαστικές πινελιές της εντυπωσιακής CLS!.

Το νέο πανέμορφο 4θέσιο coupe μοντέλο δείχνει για το τι θα επακολουθήσει και ήδη έχει αναστατώσει τους οπαδούς της Γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας αλλά και τους άλλους να κάθονται ….σε ανάμενα κάρβουνα.

Το νέο πρωτότυπο παρουσιάστηκε στην Έκθεση του Πεκίνου και στην ουσία θα είναι η έκδοση της νέας Α αλλά με 4 πόρτες αλλά σε διαστάσεις ξεφεύγει από την μικρομεσαία κατηγορία και μάλιστα σε σχέση με την MERCEDES C-CLASS έχει λίγο μεγαλύτερες διαστάσεις  (4.637xx1.891x1.398 χλστ.)



Το αυτοκίνητο σε όποια γωνία και να το κοιτάξεις είναι πραγματικά πανέμορφο και εντυπωσιακό με πολύ ξεχωριστά εμπρός φωτιστικά σώματα και η γενικότερη αίσθηση εξωτερικά είναι σε πολύ σπορ γραμμές με τα πολύ μικρά παράθυρα αλλά και τους θηριώδες τροχούς των 21 ιντσών που φοράει το πρωτότυπο.

Στα μηχανικά μέρη ένας νέος 2λιτρος κινητήρας άμεσου ψεκασμού βενζίνης και ισχύος 211 ίππων θα κινεί και τους 4τροχους και το κιβώτιο ταχυτήτων θα είναι 7τάχυτο διπλού συμπλέκτη και φυσικά στο μοντέλο παραγωγής θα υπάρχουν και κινητήρες μικρότερου κυβισμού με κίνηση στους εμπρός τροχούς. Το πιθανότερο επίσης είναι η MERCEDES να επιλέξει και κινητήρες από RENAULT-NISSAN αφού τον τελευταίο καιρό συνεργάζονται πάνω σε πολλά PROJECT.




ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...