Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

WRC Ράλι Μεξικού 2012 Loeb …ξανά!

WRC_MEXICOSD
Όπως ήταν αναμενόμενο ο γάλλος πολυπρωταθλητής  οδήγησε χωρίς να πάρει μεγάλα ρίσκα την 3η ημέρα προς τη νίκη όπου τα κατάφερε σχετικά εύκολα μιας και...
ο αντίπαλός του για την σημερινή ημέρα M.HIRVONEN δεν μπόρεσε σε καμία στιγμή να γίνει απειλή για τον Γάλλο.

Αυτό όμως που δεν ήταν αναμενόμενο (αλλά όχι και απίστευτο) είναι η ανωριμότητα που έδειξε ο J. LATVALA για ακόμη μια φορά πιέζοντας στην μεγαλύτερη Ε.Δ. της τελευταίας ημέρας για να πλησιάσει τον M.HIRVONEN βγήκε από τον δρόμο τούμπαρε με μεγάλες ζημιές στο αυτοκίνητο που δεν του επιτρέψανε αργότερα για να συνεχίσει τον αγώνα, σαν αποτέλεσμα να εγκαταλείψει και έτσι να χάσει και τους πολύτιμους βαθμούς της 3ης θέσης!.

Η εργοστασιακή ομάδα της FORD τουλάχιστο είχε τον P.SOLBERG στην 3η θέση και αυτό είναι μια μικρή παρηγοριά. Τουλάχιστο ο Νορβηγός νίκησε στην power stage πήρε τους 3 έξτρα βαθμούς και έτσι φεύγει από το Μεξικό με καλή συγκομιδή βαθμών!

Ο πολύ καλός M. ØSTBERG κατέλαβε την 4η θέση, έκανε άρτιο αγώνα και η FORD μπορεί στο μέλλον με αυτόν να έχει αυτό που λείπει σήμερα, δηλαδή σταθερότητα αλλά και οδήγηση υψηλού επιπέδου!

Συνέχεια στις 29/3 με τον Αγώνα της Πορτογαλίας περιμένοντας την απάντηση από τον J. LATVALA καθώς και από τον M.HIRVONEN που μαθαίνει όλο και περισσότερο τα μυστικά του CITROEN DS3 WRC.


Τελικά αποτελέσματα

WRC_MEXICORD3

Highlights Σαββάτου (VIDEO)

 


ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...