Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Ανοιχτό ενδεχόμενο κινητοποιήσεων από τους βενζινοπώλες


Αντιδράσεις φέρνει η τροπολογία για την απελευθέρωση του ωραρίου των πρατηρίων καυσίμων, στους κύκλους των βενζινοπωλών.

Η τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου, αποτελεί υποχρέωση που βασίζεται σε αναφορά του δεύτερου Μνημονίου και πρόκειται να ψηφιστεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Όμως, όπως υποστηρίζει στο protothema.gr ο πρόεδρος της Ένωσης Βενζινοπωλών Αττικής, κ. Μιχάλης Κιούσης, «θα μας βρει απέναντι του. Διαφωνούμε κάθετα με αυτό το νόμο».
Όπως υποστηρίζει ο κ. Κιούσης, «δεν θα πετύχει η συνταγή του υπουργού, καθώς δεν μπορεί, εν μέσω οικονομικής κρίσης, να υποχρεώσει τους πρατηριούχους να διαθέτουν υπαλλήλους όλο το 24ωρο».

Άλλωστε όπως αναφέρει ο ίδιος, υπάρχουν πρατήρια, τα όποια κατά τις νυχτερινές ώρες διαθέτουν αυτόματους πωλητές και με αυτό τον τρόπο εξυπηρετούν τους πελάτες καθ' όλη τη διάρκεια του 24ώρου.
Ακόμη, ο κ. Κιούσης διευκρινίζει ότι «τα πρατήρια λειτουργούν από τις 6.30 το πρωί μέχρι τις 22:30 το βράδυ. Από εκείνη την ώρα μέχρι το πρωί τα πρατήρια που λειτουργούν, καλύπτουν το 20% της Αθήνας».

Σε αυτό το πλαίσιο, ο κ. Κιούσης δεν αποκλείει το ενδεχόμενο πανελλαδικών κινητοποιήσεων.
Δείτε εδώ τι προβλέπεται στην τροπολογία τα τα ωράρια των πρατηρίων υγρών καυσίμων

http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=183719

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...