Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

2012 HONDA CRF250L

Ένα πραγματικό ON-OFF έρχεται το καλοκαίρι με προσιτή τιμή.
photo
Επιβεβαιώθηκε και επίσημα από την Honda ότι θα έρθει και στην Ευρώπη το CRF250L που παρουσιάστηκε τον Νοέμβριο στο Tokyo Motor Show.

Μία μοτοσυκλέτα πραγματικά διπλής χρήσης. Φιλική και πρακτική για καθημερινές μετακινήσεις, με σημαντικές δυνατότητες για εκτός δρόμου οδήγηση.
photo Ένας πραγματικός απόγονος των θρυλικών XL250S από τα τέλη της δεκαετίας του 70 και των XLR που είχαν μεγάλη απήχηση στη συνέχεια.
Το CRF250L έχει τον εξελιγμένο μονοκύλινδρο υγρόψυκτο κινητήρα που γνωρίζουμε από το CBR250R. Με τέσσερεις βαλβίδες, δύο επικεφαλής εκκεντροφόρους, έξη ταχύτητες και φυσικά ψεκασμό καυσίμου, αναμένεται να αποδίδει από 21 έως 25 ίππους, αν και θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον Απρίλιο την επίσημη ανακοίνωση με τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά.
 
photo Το πλαίσιο είναι διπλό σωληνωτό (οβάλ) από ατσάλι, με αντεστραμμένο τηλεσκοπικό πιρούνι USD μπροστά και PRO-LINK ανάρτηση με ψαλίδι αλουμινίου, πίσω.
Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, θα διαθέτει δισκόφρενα και στους δύο τροχούς που με τις μεγάλες διαστάσεις τους, τονίζουν τις χωμάτινες δυνατότητες της μοτοσυκλέτας. Οι διαστάσεις των ελαστικών είναι 3.00 – 21 μπροστά και 120/80-18 στον πίσω τροχό.
 
 
 









 
photo Οι συνολικές διαστάσεις της μοτοσυκλέτας είναι: μήκος 2195, πλάτος  819 και ύψος 1195. Η Honda τονίζει ότι θα προσφέρει την μοτοσυκλέτα σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή σε σχέση με την υψηλή ποιότητα κατασκευής (VALUE FOR MONEY). Επίσης τονίζει γενικότερα ότι στο  CRF250L, έχει δοθεί προτεραιότητα να λειτουργεί με πολύ χαμηλό κόστος χρήσης. Κάτι πολύ σημαντικό στην δύσκολη εποχή που διανύουμε.
photo



Στις φωτογραφίες θα δείτε και την πιο χωμάτινη εκδοχή που είναι το CRF250L Concept. Υπήρχε και αυτό στο Tokyo Motor Show τονίζοντας την ευκολία βελτίωσης του CRF250L σε μία πραγματικά αξιόμαχη χωμάτινη μοτοσυκλέτα. Πολύ πιθανό είναι να διαθέσει η ίδια η Honda τα απαραίτητα για την μετατροπή αξεσουάρ.
Το πιθανότερο είναι να δούμε το CRF250L στην χώρα μας τον Ιούνιο με τιμή έκπληξη.

http://www.motorsite.gr/article_det.php?racename=CRF250L290212

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...