Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Ο ΟΠΑΠ Έκανε Πάλι Το Θαύμα Του...


Ο ΟΠΑΠ Έκανε Πάλι Το Θαύμα Του... Για μία ακόμη φορά ο εγχώριος οργανισμός προγνωστικών αγώνων, ο ΟΠΑΠ, έκανε πάλι το θαύμα του. Χθες Δευτέρα, όποιος παίκτης πήγαινε στο πρακτορείο για να...


παίξει στοίχημα, έβλεπε πως η αναμέτρηση με κωδικό 352 μεταξύ της Καρντεμίρ Καραμπόκ και της Σαμσουνσπόρ, την ομάδα που αγωνίζεται ο Φάνης Γκέκας, είχε αναβληθεί και πως δεν μπορούσε να παιχτεί.

Μπορεί οι υπεύθυνοι να δικαιολογηθούν πως λόγω της χιονόπτωσης και των κακών καιρικών συνθηκών ο αγώνας να είχε αναβληθεί προσωρινά από την Παρασκευή ή το Σάββατο, αλλά σήμερα δεν κοίταξαν καθόλου όπως φαίνεται τόσο τις ευρωπαϊκές αγορές, όσο και τον τύπο της Τουρκίας, έστω και αν υπήρχε στο κουπόνι νωρίτερα ακόμη μία αναμέτρηση από τη μεγάλη κατηγορία της Τουρκίας, η οποία και διεξήχθη κανονικά.

Και όπως θα δείτε παρακάτω, σε σχετική φωτογραφία (μέσω της ιστοσελίδας escore.gr), ο επίμαχος αγώνας διεξήχθη κανονικά και έληξε με νικήτρια την γηπεδούχο ομάδα με 2-1. Για την ιστορία οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 15ο με τον Πάρλακ, έκαναν σαράντα λεπτά αργότερα το 2-0 με τον ίδιο παίκτη, αλλά οι φιλοξενούμενοι μείωσαν τρία λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης με τον Γιλντιρίμ.

Δεν γνωρίζουμε το λόγο που ο ΟΠΑΠ δεν ενημερώθηκε και δεν συμπεριέλαβε στο χθεσινό προγραμμά του τον συγκεκριμένο αγώνα, που η γηπεδούχος ομάδα ως φαβορί πλήρωνε στο εξωτερικό με αποδόσεις από 1,98 μέχρι και 2,10.
Όλα αυτά όμως είναι που εξοργίζουν τους παίκτες οι οποίοι συνεχίζουν να ενισχύουν τον οργανισμό και να παίζουν στα πρακτορεία, αλλά πρέπει να δικαιούνται και ίση μεταχείριση. Δεν ανέχονται άλλο την κοροϊδία.

Πώς είναι δυνατόν δηλαδή όταν "φορτώνεται" ένα σημείο στο εξωτερικό ή στην Ελλάδα, ο ΟΠΑΠ να σπεύδει να αλλάξει τις αποδόσεις, ακόμη και σε ορισμένες περιπτώσεις να "φράξει" εντελώς τον αγώνα και χθες που οι επιλογές ήταν μόλις τέσσερις λόγω των υπολοίπων αναβολών, που ήταν ήδη γνωστές, να μην προσαρμόσει το κουπόνι του και να θέσει σε διάθεση προς τους παίκτες και το συγκεκριμένο παιχνίδι ;

Είναι ένα ερώτημα που δύσκολα φαίνεται πως θα πάρουμε επίσημη απάντηση.

Για του λόγου του αληθές, σας παρουσιάζουμε παρακάτω δύο φωτογραφίες, μία από την επίσημη ιστοσελίδα του οργανισμού που δείχνει το ματς ως αναβληθέν, και μία που δείχνει πως το παιχνίδι έγινε μαζί με το τελικό του σκορ.

Τα όποια συμπεράσματα δικά σας...

http://kickbet.gr/o_opap_ekane_pali_to_thauma_tou.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...