Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Δοκιμές Χερέθ: Ημέρα 4η

 
O Πρώτος γύρος στα δοκιμαστικά στη FORMULA 1 τελείωσε στην Ισπανία και
συγκεκριμένα στην Πίστα Χέρεθ όπου οι ομάδες δοκίμασαν τα νέα μονοθέσια και έκαναν μια πρώτη αποτίμηση για τις δυνατότητες που έχουν.

Και φυσικά για ολοκληρωτικά συμπεράσματα είναι νωρίς ακόμη γιατί μέχρι τον πρώτο αγώνα στην Αυστραλία τα μονοθέσια θα έχουνε μεγάλες αλλαγές σε σχέση με αυτό που παρουσίασαν την αρχή.
Κάποια άσχημα νέα ακούγονται από την ομάδα της FERRARI  για την δυναμικότητα του μονοθέσιου και αν προσθέσουμε και τα προβλήματα αξιοπιστίας που είχανε την τελευταία ημέρα που καθηλώσανε τον ALONSO στο γκαράζ μάλλον θα πρέπει να ανησυχούν τους φίλους της Ιταλικής Φίρμας.

Όσο αφορά την ομάδα της McLaren όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά σε αντίθεση με την προηγούμενη χρονιά όπου υπήρχαν πολλά και σοβαρά προβλήματα με την ταχύτητα του μονοθέσιου. Σύμφωνα με τον HAMILTON η έλλειψη του περίπλοκου περσινού διαχύτη δημιουργεί λιγότερη κάθετη δύναμη στο μονοθέσιο αλλά δείχνει να είναι ποιο σταθερό στην είσοδο των στροφών κατά το φρενάρισμα.

Ένα μονοθέσιο που κάνει την έκπληξη μέχρι τότε είναι η LOTUS E20 που δείχνει πολύ σταθερή και γρήγορη με αποτέλεσμα να εντυπωσιάσει του αντιπάλους και με τον Κιμι να πετυχαίνει την πρώτη ημέρα τον κορυφαίο χρόνο.

Από την άλλη οι Παγκόσμιο πρωταθλητές (RED BULL) δεν δείχνουν να ανησυχούν ιδιαίτερα και το πρόγραμμα προχωράει κανονικά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα .









f1 jerez final
















olataneatora.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...