Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Permane: Είμαστε η 3η ομάδα


Σίγουρα τα δύο πρώτα Grand Prix δεν έχουν εξελιχτεί ιδανικά για τη Lotus καθώς ο Romain Grosjean εγκατέλειψε από τους πρώτους γύρους και ο Kimi Raikkonen  ταλαιπωρήθηκε από ποινές και μηχανικά προβλήματα.

 Ο τεχνικός διευθυντής της Lotus, Alan Permane, πιστεύει ότι οι δυνατότητες της E20 είναι μεγάλες και πως οι δύο πρώτοι αγώνες δεν ήταν αντιπροσωπευτικοί. Ο Βρετανός θέλει πολύ να δει τους δύο οδηγούς του σε ένα φυσιολογικό Grand Prix και δηλώνει ότι η Lotus είναι η 3η ομάδα πίσω από τις McLaren και Red Bull Racing.

«Θα ήταν ωραίο να είχαμε μερικούς φυσιολογικούς αγώνες χωρίς ποινές και εγκαταλείψεις από τον Romain στις πρώτες στροφές. Η McLaren και η Red Bull Racing είναι μπροστά αλλά μετά νομίζω ότι είμαστε εμείς. Γνωρίζω ότι η Mercedes ήταν τρίτη στο grid στη Μαλαισία αλλά ο ρυθμός τους στον αγώνα δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο. Ο Rosberg μπήκε για αλλαγή ελαστικών στη Μαλαισία, εκείνη τη στιγμή θεωρήσαμε ότι θα έχουμε πρόβλημα αλλά ο ρυθμός του ήταν ακριβώς ο ίδιος, ίσως και λίγο χειρότερος από το δικό μας. Επίσης η Ferrari έκανε σπουδαία δουλειά στη Μαλαισία αλλά συνολικά είμαστε ταχύτεροι. Θεωρώ όμως ότι δεν θα τους πάρει πολύ για να βελτιωθούν και θα τα δώσουν όλα προς αυτή την κατεύθυνση. Αναμένεται σκληρή μάχη στο ρυθμό εξέλιξης και αν θέλουμε να μείνουμε κοντά στους μεγάλους, McLaren και RBR, θα πρέπει κι εμείς να τα δώσουμε όλα», δήλωσε ο Permane στο Autosport.

http://www.msfree.gr/ms.php?id=26797

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...