Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Γενική πρόγνωση καιρού για Παρασκευή 06/04/2012


Τοπικές βροχές τις πρωινές και μεσημεριανές κυρίως ώρες στη Βόρεια Ελλάδα και παροδικά αυξημένες νεφώσεις στην υπόλοιπη χώρα με πιθανότητα λίγων πρόσκαιρων βροχών τοπικού
χαρακτήρα στα ορεινά, περιμένουμε την Παρασκευή 6 Απριλίου 2012. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, ενώ οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα διατηρηθούν αυξημένες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 6 έως 22 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 12 έως 24 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 26, στα νησιά του Αιγαίου από 12 έως 23 βαθμούς και στην Κρήτη από 12 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι, περισσότερο ενισχυμένοι μέχρι το μεσημέρι στα Δωδεκάνησα όπου οι εντάσεις τους θα φτάνουν τα 6 με 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις, περιορισμένη τοπικά ορατότητα και αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 22 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν νότιοι ασθενείς.

Αυξημένες νεφώσεις τις πρωινές κυρίως ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής και περιορισμένη τοπικά ορατότητα, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 21 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και από το απόγευμα μεταβλητοί ασθενείς.

http://www.meteo.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...