Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Η Σάλκε πάλεψε, αλλά η Μπιλμπάο στους «4»

Η Σάλκε πάλεψε, αλλά η Μπιλμπάο στους «4»
Αποφασισμένη να πουλήσει ακριβά το τομάρι της κατέβηκε στο Μπιλμπάο η Σάλκε, πλην όμως το 4-2 των Βάσκων στο πρώτο παιχνίδι του Γκεζελκίρχεν δεν επέτρεψε στους
Γερμανούςνα διεκδικήσουν κάτι περισσότερο από μια αξιοπρεπέστατη εμφάνιση και μια ισοπαλία με 2-2.

 Οι φιλοξενούμενοι, μάλιστα, προηγήθηκαν δύο φορές στο σκορ, πλην όμως πλήρωσαν και πάλι τα αμυντικά τους κενά που δεν τους επέτρεψαν να παλέψουν ως το τέλος για την πρόκριση.

 Ο Χούντελααρ πέτυχε το πρώτο γκολ για την Σάλκε στο 19′, πλην όμως στο 41′ ο Ιμπάι Γκόμεζ που είχε μπει αλλαγή στο 30′ ισοφάρισε για την Μπιλμπάο, πετυχαίνοντας παράλληλα το πρώτο του γκολ ως επαγγελματίας.

 Ίδιο σκηνικό και στην επανάληψη, με τον Ραούλ να δίνει και πάλι το προβάδισμα στην Σάλκε στο 52′, αλλά οι Γερμανοί δεν κατόρθωσαν να κρατήσουν την πρωτοπορία τους παρά μόλις για τρία λεπτά, αφού στο 55′ ο Σουσαέτα διαμόρφωσε 2-2 που δεν άλλαξε ως το σφύριγμα της λήξης.
ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Γκόρκα Ιραϊθόθ, Αουρτενέτσε, Αμορεμπιέτα, Ιραόλα, Εκίθα, Ντε Μάρκος, Άντερ Ερέρα (30′ Γκόμεζ, 74′ Σαν Χοσέ), Χάβι Μαρτίνεζ, Γιορέντε (59′ Τορκέρο), Σουσαέτα, Μουνιαΐν.
ΣΑΛΚΕ: Ούνερσταλ, Εσκουδέρο, Χούγκλαντ, Χόλτμπι (72′ Χέγκερ), Παπαδόπουλος, Τζόουνς, Χουράδο (60′ Φαρφάν), Ματίπ, Ραούλ, Ομπάσι (62′ Μαρικά), Χούντελααρ.

ΠΗΓΗ: sentragoal.gr
http://www.tsantiri.gr/podosfairo/i-salke-palepse-alla-i-bilmpao-stous-%C2%AB4%C2%BB.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...