Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

WRC ΡΑΛΙ ΣΟΥΗΔΙΑΣ αποτελέσματα έως την 24η Ε.Δ. (τελευταία Ε.Δ. Power Stage)

wrcRS3
Έληξε πριν λίγο και η τελευταία Ε.Δ. με μεγάλο νικητή τον J. LATVALA όπου στις τελευταίες ειδικές διαδρομές του αγώνα οδήγησε συνετά και κατάφερε να κρατά σε απόσταση ασφαλείας...

τον μεγάλο του αντίπαλο για σήμερα M. HIRVONEN.

Στη Δεύτερη θέση ο M. HIRVONEN δεν προβληματίστηκε ιδιαίτερα και σιγούρεψε τους βαθμούς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος αλλά θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η απόδοσή του με νέο αυτοκίνητο για αυτόν είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντική για τους αγώνες που ακολουθούν.

Στην Τρίτη θέση ο καταπληκτικός τοπικός οδηγός M. ØSTBERG έκανε αυτό που γνωρίζει πολύ καλά και με την εμπειρία που έχει στα χιόνια το αποτέλεσμα τον δικαίωσε, αλλά με τον P. SOLBERG να τον ακολουθεί η τρίτη θέση είναι μεγάλο επίτευγμα!.

Στην πέμπτη θέση ο Ρώσος E. NOVIKOV δεν είχε καμία ελπίδα να πλησιάσει τον P.SOLBERG αλλά η θέση που πήρε είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, ωστόσο ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής (8ακις) S. LOEB προσπάθησε να του κλέψει την θέση αλλά έπρεπε να ελπίζει σε μεγάλο λάθος του Ρώσου για να το επιτύχει κάτι που δεν έγινε, αλλά κατάφερε να κερδίσει την POWER STAGE (24 Ε.Δ) και να πάρει έξτρα βαθμούς όπως επιτρέπει ο κανονισμός.


Αναλυτικά αποτελέσματα έως και την 24η Ε.Δ. (ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ)

wrc_SR24

olataneatora.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...