Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Formula 1 : αποτελέσματα FP1 & FP2 23-2-2012

MALLH
Η McLaren για άλλη μια φορά φέτος άφησε τον ανταγωνισμό με αρκετά ερωτηματικά για το πόσο ανταγωνιστική είναι και τα ερωτηματικά των άλλων ομάδων όλο και πληθαίνουν βλέποντας
τα ασημή μονοθέσια να είναι μπροστά σε ταχύτητα και μάλιστα με τον L.HAMILTON να κυριαρχεί και στις δυο περιόδους των ελευθέρων δοκιμαστικών της Παρασκευής.

Στην πρώτη περίοδο ο καιρός ήταν καλός και αυτό βοήθησε όλους τους οδηγούς να κάνουν το απαραίτητο πρόγραμμα προετοιμασίας και γύρους για να βρουν τις ιδανικές ρυθμίσεις για τα μονοθέσια. Η McLaren δεν άργησε να βρει ρυθμό προς την κορυφή και για τον άγγλο έδειχνε μια εύκολη υπόθεση. Στην δεύτερη θέση ο περσινός παγκόσμιος πρωταθλητής S.VETTEL είχε καλό πλασάρισμα αλλά γνωρίζει πολύ καλά ότι η RED BULL υστερεί αυτή τη στιγμή. Η MERCEDES για άλλη μια φορά έδειξε καλή ταχύτητα αλλά η FERRARI συνεχίζει να έχει πρόβλημα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο FP1

F1MALFP1


Στη δεύτερη περίοδο ξανά ο L.HAMILTON κατέλαβε την υψηλότερη θέση στον πίνακα με τη MERCEDES & McLaren να μοιράζονται τις θέσεις 1-4. Από εκεί και πέρα ο F.ALONSO βελτίωσε κάπως τον χρόνο του καταλαμβάνοντας στην 6η θέση με την RED BULL όχι και σε πολύ υψηλές θέσεις στην κατάταξη.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο FP2

F1MALFP2



ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗ ΜΑΛΑΙΣΙΑ


ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...