Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Αναγνώστης αναφέρει "Ντροπή μας Έλληνες"!


Καλησπέρα κάθομαι και βλέπω την συμμετοχή στην ψηφοφορία του Μπένι και σταυροκοπιέμαι. Βλέπω φάτσες γερόντων σε σάιτ και νομίζω πως δεν γίνεται αλλού ζω εγώ.

Ο σύντροφος που με τους άλλους μας διέλυσαν σαν έθνος - χώρα, που μας πήραν την αξιοπρέπεια να έχει τέτοια αποδοχή και τα γερόντια να τρέχουν σαν σκυλιά να γλύψουν τις πληγές τους. Διαβάζω σε σάιτ για ποσοστά 27-30% στις εκλογές με άλλο τόσο της ΝΔ ΚΑΙ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ που αναπνέω τον ίδιο αέρα με αυτά τα ανθρωποειδή!
Τέλος λοιπόν για μένα, κάνω το καθήκον μου με την ψήφο μου στις εκλογές και φεύγω με την οικογένεια στο εξωτερικό, καλύτερα εκεί υπηρέτης με αξιοπρεπή μισθό παρά εδώ υπηρέτης με ψίχουλα.

Άστε που εδώ ο αέρας θα βρωμάει από τα γερόντια που θα πεθαίνουν και θα φουσκώνουν στους δρόμους όπως στην κατοχή. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ και έζησαν κατοχή, ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ γιατί δεν έφτιαξαν τίποτε υγιές σε αυτή την χώρα, βολεύτηκαν με ψίχουλα και τώρα στο τελείωμα της ζωής τους ξανά δολοφονούν την χώρα και τους νέους. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ.

Αναγνώστης
http://bit.ly/zHC7zo
http://harryklynn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...