Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Ή βουλιάζουμε ή …βουλιάζουμε!

Ή βουλιάζουμε ή …βουλιάζουμε!
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ήταν ο megaλος νικητής στις βορειοκορεατικού τύπου εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ για την επιλογή ενός και μόνο υποψηφίου.

 Η συμμετοχή των φίλων του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας ήταν μαζικότατη και ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Οι εκλογές διεξήχθησαν μ’ ένα καινούργιο σύστημα που είχε εφαρμοστεί και παλαιότερα στο Σουδάν. Οι ψηφοφόροι, αφού επιλέξουν τον υποψήφιο που επιθυμούν (Ε. Βενιζέλο) και χωρίς να τους έχει δοθεί λευκό ψηφοδέλτιο, μπορούν να τοποθετήσουν στον φάκελο καμιά εικοσαριά επιπλέον ψηφοδέλτια.

Στη συνέχεια, αν το επιθυμούν μπορούν να ξαναπάνε να ψηφίσουν. Όπως μετέδωσε το Mega, οι πρώτες εκτιμήσεις από καλά ενημερωμένες πηγές μιλούν για συμμετοχή και προσέλευση στις κάλτσες που άγγιξε το 1.870.000 πολίτες. Ο Μανώλης Καψής ανέφερε ότι σύμφωνα με δημοσκόπηση που θα γίνει τις επόμενες μέρες το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου εμφανίζει εντυπωσιακή άνοδο στα εκλογικά του ποσοστά.

Ο θριαμβευτής της εκλογικής διαδικασίας Ευάγγελος Βενιζέλος, αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και την ανάδειξή του σε πρόεδρο της σοσιαλιστικής παράταξης εμφανίστηκε μετρημένος στις πρώτες του δηλώσεις.

Δήλωσε ότι «λεφτά υπάρχουν» και ότι «το ΠΑΣΟΚ ξανασυναντιέται με την κοινωνία». «Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να συνεχίσει ως πυλώνας σταθερότητας και φορέας αλλαγών«, τόνισε ο απερχόμενος πρόεδρος του Κινήματος και πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ενώ συγχαρητήριο τηλεγράφημα απέστειλε στον Ευάγγελο Βενιζέλο και ο πρόεδρος της Συρίας, Μπασάρ Αλ Άσαντ.

Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε και ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης από την εκλογική διαδικασία. Ο Μιχάλης Καρχιμάκης που έχει πιει καμιά τριανταριά μπίρες από το πρωί δήλωσε ότι το ΠΑΣΟΚ δημιουργεί μια νέα δυναμική για νίκη στις εκλογές και συμπλήρωσε πως «στο ΠΑΣΟΚ οφείλουμε να αλλάξουμε πολλά, αλλά πάντα με σταθερό προσανατολισμό στον άνθρωπο και στις ανάγκες του».
 
 irostratos.blogspot.com
http://www.tsantiri.gr/blog/i-vouliazoume-i-vouliazoume.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...