Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

ΤΟ ΔΝΤ ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ

dnt

Αρχίζει και ξετυλίγετε σιγά σιγά το κουβάρι με τις προθέσεις των Ευρωπαίων και ΔΝΤ μαζί. Είναι προφανές πλέον ότι δεν θέλουν άλλους μπελάδες από την Ελλάδα και θα κάνουν τα πάντα να δέσουν χειροπόδαρα τους διαφωνούντες βουλευτές και ως όπλο χρησιμοποιούν πλέον την 6η δόση. 
Η εντολή που δώσανε στην Ελλάδα ήταν σαφής ή θα συμφωνήσετε όλοι μαζί σαν καλά παιδάκια αλλιώς ή 6η δόση δεν πρόκειται να πάρετε.

Φυσικά πρόκειται για εκβιασμό και μάλιστα υπέρτατου βαθμού όταν αναγκάζουν σε μια χώρα να καταστείλουν με βίαιο τρόπο ότι δημοκρατία της απέμεινε για να εξυπηρετήσουν τον σκοπό τους. Ο στόχος τους είναι να πάρουμε την 6η δόση μετά την 7η 8η 9η 13η 26η κτλ και όλα καλά ‘λέμε τώρα’ με τις δόσεις αλλά όταν δεν μπορούμε ακόμα να ξεπληρώσουμε την πρώτη δόση με τον Ελληνικό λαό ήδη κουρελιασμένο οικονομικά και ψυχολογικά πως θα είναι εφικτό να πληρώσουμε πχ την 26η δόση;

Ολα δείχνουν οτι οδηγούμαστε σε αδιέξοδο, απλά ήμαστε σε ένα μεταβατικό στάδιο και σε λίγο θα αρχίσουν τα πράγματα να σοβαρέυουν, και αν δεν σοβαρευτεί και μάλιστα και γρήγορα ο Ελληνάρας τότε θα είναι πολύ αργά για δάκρυα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...