Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

ΕΛΛΑΔΑ – ΕΥΡΩΠΗ 1-0

Εδώ και τέσσερις ημέρες βλέπουμε να παίζεται η πρωθυπουργία σαν να είναι λοταρία, τα ονόματα εναλλάσσονται και οι Έλληνες πολίτες
παρακολουθούν με το στόμα ανοιχτό την ανικανότητα όλων των διοικούντων και μεγάλων αξιωμάτων ανδρείκελα να παίζουν τις τύχες τις χώρας με ιδιαίτερα ανικανότητα.
Έχουμε  κυριολεκτικά τρελάνει όλο τον Κόσμο με τα καμώματά μας και κυρίως την Ευρώπη… την φίλη μας Ευρώπη που μας συμπαραστέκεται σε κάθε δύσκολη στιγμή αλλά στο τέλος κάποτε η φιλία τελειώνει και έρχεται η μεγάλη σφαλιάρα. Βέβαια αυτή τη στιγμή το πάμε πολύ χαλαρά όταν η Γερμανία μας είπε πριν τέσσερις ημέρες να λύσουμε το πρόβλημα εξαιρετικά σύντομα εμείς προσπαθούμε να βρούμε ακόμα ποιος είναι ο κατάλληλος, και αυτό σημαίνει να είσαι χαλαρός αυτό σημαίνει να γράφεις όλους τους άλλους κανονικά ή μάλλον έχουμε κάποιο κρυφό χαρτί που θα βγει την τελευταία στιγμή και είναι όλοι τόσο άνετοι!
Ελπίζω να επικρατήσει η λογική τηρουμένων των αναλογιών βεβαίως και φυσικά οι εκλογές να είναι σύντομα στο μενού,  και επιτέλους χρειάζεται μια γενική εκκαθάριση = σκούπισμα!
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...