Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

ΠΟΙΟΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΓΕΥΜΑΤΑ-ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ; Η Γερμανίδα Ευρωβουλευτής, είδε τους μισούς Δημάρχους του ΠΑΣΟΚ στην Περιφέρεια!

Μαθαίνω ότι η Γερμανίδα Ευρωβουλευτής που έφερε το ΠΑΣΟΚ στη Ξάνθη για να το βοηθήσει στην......προεκλογική του καμπάνια, δεν επισκέφθηκε μόνο τον Δήμαρχο Αβδήρων Βασίλη Τσολακίδη (και τον Καραλίδη), αλλα συνάντησε τους....μισούς Δημάρχους του ΠΑΣΟΚ στην Περιφέρεια. !!

Για παράδειγμα, συνάντηση εργασίας είχε το πρωί του Σαββάτου ο δήμαρχος Κωστής Σιμιτσής με την γερμανίδα ευρωβουλευτή Jutta Steinruck του σοσιαλιστικού κόμματος (MdEP) Mitglied des Europaischen Parlaments. Η κ. Steinruck όπως είναι γνωστό επισκέπτεται την περιοχή μετά από πρόσκληση της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Νομού Ξάνθης και στο πλαίσιο αυτό επισκέφτηκε το δήμαρχο Καβάλας και πρόεδρο της ΠΕΔ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Κωστή Σιμιτσή.

-Ερώτηση της στήλης. Επειδή οι Νομαρχιακές Επιτροπές του ΠΑΣΟΚ είναι άφραγκες, μπορούμε να μάθουμε όλα αυτά τα έξοδα φιλοξενίας, γευμάτων με ψάρια κλπ ποιος τα πλήρωσε; Η ίδια; Η Περιφέρεια; Οι Δήμοι Αβδήρων και Καβάλας; Ο δημότης Αβδήρων και κολλητός της Jutta Steinruck κ.Γιώργος Βασιλειάδης; Ποιος;

http://maxitisthrakis.blogspot.gr/2012/06/blog-post_9794.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...