Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Instagram στατιστικά: 90 εκατομμύρια χρήστες και 8500 Likes κάθε δευτερόλεπτο

Instagram στατιστικά: 90 εκατομμύρια χρήστες και 8500 Likes κάθε δευτερόλεπτο

Το Instagram “μίλησε” και για πρώτη φορά ανακοίνωσε στατιστικά για την χρήση της υπηρεσίας. Παρά τις αντιδράσεις και τον “χαμό” που έγινε με την ανακοίνωση για αλλαγή των όρων χρήσης του Instagram, οι χρήστες όχι μόνο δεν άφησαν το αγαπημένο τους app αλλά αυξάνονται με ρυθμό 10% κάθε μήνα.

Το Instagram ανακοίνωσε ότι πλέον 90 εκατομμύρια χρήστες χρησιμοποιούν την υπηρεσία (monthly active users) με 40 εκατομμύρια φωτογραφίες να εμφανίζονται στο Instagram για iPhone και Android καθημερινά. Ναι, 40.000.000 φωτογραφίες από όλο τον κόσμο κάθε μέρα. Δηλαδή σαν όλοι οι Έλληνες, μαζί με νεογέννητα και παππούδες που δεν έχουν κινητό, να ανεβάζουν καθημερινά 4 φωτογραφίες ο καθένας.

Επιπλέον στατιστικά που αξίζουν προσοχή είναι τα 8500 Likes κάθε δευτερόλεπτο και τα 1000 comments στον ίδιο χρόνο. Μέχρι να τελειώσετε την ανάγνωση αυτού του άρθρου θα έχουν γίνει περίπου 500.000 νέα Likes και 60.000 νέα σχόλια στο Instagram, που μόλις πρόσφατα ανακοίνωσε ότι δεν θα επιτρέπει στο Twitter να εμφανίζει τις φωτογραφίες. Σε απάντηση το Twitter ανακοίνωσε φίλτρα τύπου Instagram για το Twitter app.

INSTAGRAM IN STATISTICS

90 million Monthly Active Users
40 million Photos Per Day
8500 Likes Per Second
1000 Comments Per Second

Το Facebook αγόρασε το Instagram για 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε μετρητά και μετοχές. Η εταιρεία συνεχίζει να λειτουργεί αυτόνομα αλλά είναι αναμενόμενο ότι το Facebook ασκεί επιρροή στον τρόπο λειτουργίας του Instagram και το αντίθετο. Ήδη μετά την ανακοίνωση των στατιστικών χρήσης του Instagram η μετοχή του Facebook κατέγραψε κέρδη.

http://www.pestaola.gr/instagram-in-statistics/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...