Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ - ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ «ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΩ – ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΩ»


Ευθεία επίθεση κατά του πολιτικού συστήματος και κυρίως κατά των πολιτικών οι οποίοι όπως αποδεικνύεται αυτές τις τελευταίες ώρες αρνούνται να Κυβερνήσουν εξαπολύει ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ κ. Βασίλης Κορκίδης.

Σημειώνοντας ότι στο κίνημα των πολιτών «Δεν Πληρώνω - Δεν Πληρώνω» προστέθηκε το κίνημα των πολιτικών «Δεν Κυβερνώ – Δεν Κυβερνώ».
Ο ίδιος σημειώνει ότι «η ώρα της ευθύνης για τα κόμματα, τρόμαξε όλους τους πολιτικούς τόσο πολύ που δεν φαίνεται να μπορούν
να δώσουν λύση στο «αριθμητικό αδιέξοδο» της Δημοκρατίας. Η επόμενη των εκλογών μπορεί να πάγωσε την αγορά αλλά δεν πάγωσε τις δανειακές δεσμεύσεις της χώρας μας, ούτε τις οικονομικές υποχρεώσεις των επιχειρήσεών μας.

Δικαιολογημένα λοιπόν οι Μικρομεσαίοι της αγοράς ανησυχούμε πολύ σοβαρά για τις εξελίξεις, ενώ αγωνιούμε για τον κίνδυνο κενού εξουσίας, αφού ο χρόνος αντοχής που μας έχει απομένει είναι πλέον ελάχιστος».

Διαπιστώνει δε ότι «τελικά η ώρα της ευθύνης για τα κόμματα, τρόμαξε όλους τους πολιτικούς τόσο πολύ, που δεν φαίνεται να μπορούν να δώσουν λύση στο «αριθμητικό αδιέξοδο» της Δημοκρατίας». Για να συμπληρώσει ότι τα κόμματα δεν λένε αυτά που πρέπει αλλά αυτά που τους εξυπηρετούν, επισημαίνοντας ότι δεν θέλουν να μας σώσουν αλλά να σωθούν.

http://iteanews.blogspot.com/2012/05/blog-post_7746.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...