Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

H Diana ήταν ψυχικά άρρωστη


Η πριγκήπισσα Diana έγινε "η θλιμμένη πριγκίπισσα", έγινε η "πριγκίπισσα του λαού", έγινε η αγαπημένη των paparazzi και μετά ένας μύθος.
Και τους μύθους ίσως δεν πρέπει να τους αγγίζεις.

Αλλά προφανώς, αυτό δεν το γνώριζε η συγγραφέας Penny Junor, η οποία υπογράφει την πρόσφατη βιογραφία "Prince William: born to be king" - ένα βιβλίο που έχει.....
ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων.



H Penny Junor κατηγορείται από τους Άγγλους, ως "αναίσθητη", "ψεύτρα", "δηλητηριώδης", ως "άνθρωπος που έφτιαξε το προφίλ της Camilla Parker".

Κάποιοι, ισχυρίζονται ότι είναι πιθανότατα ερωτευμένη με τον πρίγκιπα Charles, μιας και στη βιογραφία του William, σκιαγραφεί ένα "σκοτεινό" πορτραίτο της πριγκίπισας Diana δηλώνοντας ότι, βάσει των στοιχείων της, η Diana ήταν άρρωστη και νευρωτική, ζηλιάρα, ασταθής και ψεύτρα.

Και, το κυριότερο, ότι ήταν κακή μητέρα.
O Charles είχε προσλάβει μια νταντά για τα παιδιά, την οποία η Diana απέλυσε, γιατί ο 4χρονος -τότε- William ήταν πολύ δεμένος μαζί της και αυτό ήταν κάτι που η μητέρα του δεν το άντεχε.

Σε μια άλλη περίπτωση, η Diana είχε πρόβλημα με μια άλλη νταντά, την οποία ο Charles είχε προσλάβει, μετά το χωρισμό τους.
Τότε, είχε πέσει στα χέρια της μια φωτογραφία, που έδειχνε τον τέως σύζυγό της, να δίνει στη νταντά ένα φιλικό φιλί και είχε γίνει έξαλλη από ζήλεια.


H ειρωνεία είναι ότι ο William και ο Harry είχαν τη συγκεκριμένη νταντά, μέχρι και την ημέρα που σκοτώθηκε η μητέρα τους!
Σύμφωνα με τη βιογραφία, η Diana ήταν κακή μητέρα.

Όπως σημειώνει η Junor:
"Εννοείται πως η Diana δεν γνώριζε να είναι μητέρα.
Έχασε τη δική της σε μικρή ηλικία.
 
Η Diana ήταν ψυχικά άρρωστη.
Η βουλιμία δεν υπήρχε στη ζωή της, μόνο για να παραμένει λεπτή".
Η συγγραφέας βέβαια συνδέει το γεγονός ότι η πριγκίπισσα δεν ήταν καλή μητέρα με τα άσχημα παιδικά της χρόνια.
Η μητέρα της είχε χάσει έναν γιο, είχε ένα βίαιο γάμο και, όταν η Diana ήταν 6 ετών, αποφάσισε να φύγει με τον Peter Shadd Kydd.
Η Diana δεν της ξαναμίλησε μέχρι το θάνατό της.
Η συγγραφέας συνεχίζει να ξετυλίγει τη ζωή της αδικοχαμένης πριγκίπισας, τονίζοντας: "Η σύντομη ζωή της Diana ήταν ένα χάος.
Ήταν ανειλικρινής με τους άλλους, γιατί αυτό είναι μέρος της αρρώστιας της".



To Nοέμβριο του 1995, η Diana ήταν προσκεκλημένη στην εκπομπή "Panorama" του BBC και αφού είχε χωρίσει πια με τον Charles, μίλησε στον δημοσιογράφο για όλα: για το γάμο της, για την πίεση του Τύπου, για τις υποχρεώσεις της, για την βουλιμία που την ταλαιπωρούσε για 3 - 4 χρόνια - έτσι ισχυριζόταν η ίδια.

Φυσικά, μίλησε για την Camilla Parker και το πώς κατάλαβε, ότι υπήρχε άλλη γυναίκα στη ζωή του άντρα της και είπε την ατάκα, που πέρασε στην ιστορία "Ήμασταν τρεις σε αυτό το γάμο".

Η συγγραφέας λοιπόν αναφέρει ότι η Diana αποφάσισε να προχωρήσει σε αποκαλύψεις χωρίς να έχει προειδοποιήσει τα παιδιά της, γεγονός που δυσαρέστησε πολλούς.

Όταν, τελικά προβλήθηκε η συνέντευξη αναγκάστηκε να μιλήσει στον William για πέντε μόλις λεπτά, λεγοντάς του ότι θα είναι υπερήφανος για τη μαμά του.
Το θέμα είναι ότι ο μικρός πρίγκιπας ήταν μόλις 13 ετών.



Η συγγραφέας λέει ότι η Diana ήταν το πιο αστείο και χαρισματικό άτομο στον κόσμο, μέχρι που ο Charles της ζήτησε να τον παντρευτεί!

Προφανώς, στο παραμύθι που είχε ονειρευτεί να ζήσει, αντί για τον πρίγκηπα με το άσπρο άλογο, συνάντησε τους προσωπικούς της δαίμονες...

www.ofono.gr
http://www.i-diadromi.com/2012/05/h-diana.html#ixzz1v3tkSaM1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...