Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Motorola RAZR MAXX επιτέλους το πρώτο smartphone με μπαταρία που διαρκεί!

Motorola RazrMaxxPic2
Καιρός ήταν να παρουσιαστεί στην αγορά ένα τηλέφωνο στην κατηγορία των smartphones που να ικανοποιεί τον χρήστη με την αυτονομία της μπαταρίας και να μην χρειάζεται κάθε λίγο φόρτιση.

Το μεγάλο βήμα το έκανε η MOTOROLA με μπαταρία 3300 mAh όταν τα άλλα smartphones είναι ανάμεσα στα 1200-1800 mAh και όπως καταλαβαίνεται θα μπορείτε να απολαμβάνετε όλες τις λειτουργίες της συσκευής χωρίς να είστε συνέχεια με τον φορτιστή στο χέρι.

Θα είναι κοντά μας το Μάιο του 2012 και σε τεχνικά χαρακτηριστικά δεν του λείπει τίποτα όπως οθόνη Super AMOLED 4.3 ιντσών (540 x 960 pixels), 1GB RAM, επεξεργαστή dual core 1,2 GHz, κάμερα 8 megapixel  και στα υλικά κατασκευής έχει χρησιμοποιηθεί και KEVLAR ένα υλικό που έχει μεγάλη αντοχή στις καταπονήσεις αλλά ταυτόχρονα είναι και εξαιρετικά ελαφρύ.

Επίσης παρόλο την μεγάλη μπαταρία το πάχος του κινητού είναι μόνο 8,9mm ενώ το βάρος έχει περιοριστεί σε λογικά για την κατηγορία επίπεδα. Θα έρθει με Android 2.3 Gingerbread όπου αργότερα μάλλον θα αναβαθμιστεί στο νέο λειτουργικό της Google Android 4.0 Ice Cream Sandwich


Δείτε ένα Review του νέου smartphone
Motorola RazrMaxxPic
 


Πλήρη τεχνικά Χαρακτηριστικά


 
























































ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...