Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Η LG ανακοίνωσε την μεγαλύτερη OLED Οθόνη

55-inch-oled-TV-450x299
Η LG ανακοίνωσε τη μεγαλύτερη (55-ιντσών) τηλεόραση OLED στον κόσμο και είναι έτοιμη για να την παρουσιάσει στην CES 2012. Η 55-ιντσών τηλεόραση OLED της LG,  είναι σε θέση να παράγει αξιοσημείωτη ποιότητα εικόνας, λόγω της υψηλής ταχύτητας αντίδρασης της, καθώς προσφέρει υψηλή αναλογία αντίθεσης των 100.000 έως 1 αναλογία.

Η οθόνες OLED έχουν μια σειρά από πλεονεκτήματα σε σχέση με τα LCD πάνελ, συμπεριλαμβανομένων χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας και πάνω από 1.000 φορές πιο γρήγορα από πλευράς ταχύτητας αντίδρασης σε ηλεκτρικά σήματα από ό, τι τα LCD πάνελ. Η χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας στις οθόνες OLED οφείλετε στο ότι μπορεί να ενεργοποιηθεί και να απενεργοποιηθεί τους διόδους, και επομένως απαιτεί χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

super-thin-55-inch-OLED-TV

Η 55-ιντσών τηλεόραση OLED της LG χρησιμοποιεί μια απλοποιημένη δομή σε σύγκριση με τα LCD πάνελ, λεπτότερο από μια πένα με 5 χιλιοστά πάχος. Εκτός από αυτό, η OLED οθόνη της LG χρησιμοποιεί επίσης το Λευκό OLED που περιέχει κόκκινους, πράσινους και μπλε διόδους. Με το λευκό φως που εκπέμπει το χρώμα από τη δίοδο προσφέρει ένα χαμηλότερο ποσοστό σφάλματος, αύξηση της παραγωγικότητας, και μια σαφέστερη Ultra Definition οθόνη μέσω των οφελών των μικρών pixels. Και καταναλώνει επίσης λιγότερη ενέργεια για την περιήγηση στο Web.

Σύντομα αναμένονται περισσότερες πληροφορίες για την  55-ιντσών τηλεόραση OLED της LG.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...